mismatch detected for '_ITERATOR_DEBUG_LEVEL': value '2' doesn't match value '0'


(zhu yode) #1

I’m a opencv user, I’m first time to use this library. But I meet a problem when I run the first project in my vs2015. This is my screenshoot. Help me please:

ps:
Include Directories:D:\soft\itkbin\include\ITK-4.13

Library Directories:D:\soft\itkbin\lib

Additional Dependencies:
ITKBiasCorrection-4.13.lib
ITKBioCell-4.13.lib
ITKCommon-4.13.lib
ITKDICOMParser-4.13.lib
itkdouble-conversion-4.13.lib
ITKEXPAT-4.13.lib
ITKFEM-4.13.lib
itkgdcmcharls-4.13.lib
itkgdcmCommon-4.13.lib
itkgdcmDICT-4.13.lib
itkgdcmDSED-4.13.lib
itkgdcmIOD-4.13.lib
itkgdcmjpeg12-4.13.lib
itkgdcmjpeg16-4.13.lib
itkgdcmjpeg8-4.13.lib
itkgdcmMEXD-4.13.lib
itkgdcmMSFF-4.13.lib
itkgdcmopenjp2-4.13.lib
itkgdcmsocketxx-4.13.lib
ITKgiftiio-4.13.lib
ITKIOBioRad-4.13.lib
ITKIOBMP-4.13.lib
ITKIOBruker-4.13.lib
ITKIOCSV-4.13.lib
ITKIOGDCM-4.13.lib
ITKIOGE-4.13.lib
ITKIOGIPL-4.13.lib
ITKIOHDF5-4.13.lib
ITKIOImageBase-4.13.lib
ITKIOIPL-4.13.lib
ITKIOJPEG-4.13.lib
ITKIOLSM-4.13.lib
ITKIOMesh-4.13.lib
ITKIOMeta-4.13.lib
ITKIOMINC-4.13.lib
ITKIOMRC-4.13.lib
ITKIONIFTI-4.13.lib
ITKIONRRD-4.13.lib
ITKIOPNG-4.13.lib
ITKIOSiemens-4.13.lib
ITKIOSpatialObjects-4.13.lib
ITKIOStimulate-4.13.lib
ITKIOTIFF-4.13.lib
ITKIOTransformBase-4.13.lib
ITKIOTransformHDF5-4.13.lib
ITKIOTransformInsightLegacy-4.13.lib
ITKIOTransformMatlab-4.13.lib
ITKIOVTK-4.13.lib
ITKIOXML-4.13.lib
itkjpeg-4.13.lib
ITKKLMRegionGrowing-4.13.lib
ITKLabelMap-4.13.lib
itklbfgs-4.13.lib
ITKMesh-4.13.lib
ITKMetaIO-4.13.lib
itkminc2-4.13.lib
itknetlib-4.13.lib
itkNetlibSlatec-4.13.lib
ITKniftiio-4.13.lib
ITKNrrdIO-4.13.lib
ITKOptimizers-4.13.lib
ITKOptimizersv4-4.13.lib
ITKPath-4.13.lib
itkpng-4.13.lib
ITKPolynomials-4.13.lib
ITKQuadEdgeMesh-4.13.lib
ITKSpatialObjects-4.13.lib
ITKStatistics-4.13.lib
itksys-4.13.lib
itktestlib-4.13.lib
itktiff-4.13.lib
ITKTransform-4.13.lib
ITKTransformFactory-4.13.lib
itkv3p_netlib-4.13.lib
itkvcl-4.13.lib
ITKVideoCore-4.13.lib
ITKVideoIO-4.13.lib
itkvnl-4.13.lib
ITKVNLInstantiation-4.13.lib
itkvnl_algo-4.13.lib
ITKVTK-4.13.lib
ITKWatersheds-4.13.lib
itkzlib-4.13.lib
ITKznz-4.13.lib
libitkhdf5.lib
libitkhdf5_cpp.lib
libitkhdf5_cpp_D.lib
libitkhdf5_D.lib


(Dženan Zukić) #2

You compiled ITK in Debug mode, and you are attempting to compile your source in Release mode.

If you are not overly familiar with CMake, these instructions might be helpful.


(zhu yode) #3

Hi dear dzenanz, actually I have compiled it all(include Debug and release) in vs2015 after configuring it in gui-Cmake. :slight_smile:


(Dženan Zukić) #4

Your library directory should be D:\soft\itkbin\lib\Debug? That error only appears when you are trying to mix release code and debug libraries.